Tjänster

TJÄNSTER

Skräddarsydd, individanpassad träning med OCR-inriktning. Precis som namnet antyder, träning på ett mer intimt och personligt plan. Vi utför tester och analyser för att hitta svagheter i rörelseapparaten och muskelgrupper. Med detta facit tar vi sedan fram en personligt utarbetad träningsplan anpassad helt och hållet för dig och dina behov.


Henke Tough Viking

Utan balanserad kosthållning får du inga bra resultat. Äter du rätt? Äter du tillräckligt mycket? Får du i dig alla ämnen du behöver, eller får du i dig för mycket?


Självklart hjälper jag dig att reda ut oklarheterna och rikta in dig på en sundare bana. Inga ”quick fixes”, bara ”Back to Basic” med sund, balanserad kosthållning anpassad efter dig och ditt specifika behov.  

Vill du börja tävla men saknar ett lag att träna och tävla med? Oavsett om du väljer att tävla i lag eller indviduellt så finns det möjlighet att kliva in under vår flagga!


Laget står öppet för alla och är uppdelat i ett barn- och ett vuxenlag.


Möjlighet till träningstillfällen via personlig träning, gruppträning eller träning helt självständigt i vår hinderbana står till förfogande som medlem i teamet. Vi värnar om kamratandan och lägger stor vikt vid att alla ska känna sig välkomna oavsett föruttsättningar eller tidgare erfarenhet.


Mejla eller skicka PM för mer information och priser kring medlemskap!

Henrik OCR

Personlig träning på distans, precis som med fysisk personlig träning finns vi med dig, men i en digital form, redo att ge stöttning och vägledning.


Via en digital plattform kommunicerar vi enkelt personliga träningsupplägg med regelbundna uppföljningar. Allt för att på ett effektivt sätt nå goda resultat när tillgängligeheten och möjligheten till fysiska möten är begränsade. 

RAW OCR TRAINING är en intensiv, avskalad träningsform!

Likt crosfitten jobbar vi på ett fuktionellt plan med: 


Styrka - Uthållighet - Rörlighet - Kondition 


Vi bär, drar, kryper, klänger, hänger och springer med ENDAST vår egen prestation i fokus!

Bygg på din rörlighet, greppstyrka, uthållighet i en miljö där OCR-ens unika kamratanda och gemenskap alltid står i centrum!