Om oss

OM OSS

Obstacle Cource Racing

VAD ÄR OCR?


OCR – Obstacle Course Racing - är ett hinderbanelopp som består av löpning i varierad terräng med ett antal hinder längs vägen. Du får hänga, klättra, krypa, dra, släpa och i vissa fall även bada längs banan. Löpning sker i väldigt varierad terräng, man tävlar i allt från renodlade stadslopp till spår ute i skog och sankmark.


VAD INNEBÄR OCR - INRIKTAD TRÄNING?


Med OCR i fokus leder jag mina klienter/grupper mot nya höjder.

OCR är en krävande sport - din rörlighet, uthållighet, corestyrka och kondition kommer att sättas på hårda prov. Med min träning går vi "back to basic", vilket vill säga; kroppsviktsbaserad träning med fokus på rörlighet, styrka, uthållighet, corestyrka och kondition!

Jag är OCR PT'n

Jag heter Henrik Rantonen och är Lic. Personlig tränare, Kostrådgivare och Grupptränings instruktör. Jag tränar, tävlar och jobbar inom OCR (Obstacle Course Racing) eller Militärbaserad Hinderbana, fritt översatt.


Jag jobbar med en så kallad “OCR-inriktad” träningsform, vilket innebär mycket rörlighets-, kroppsvikts- och konditionsbaserad träning.


Hos mig får du vägledning, utmaningar och massor av tung härlig träning. Stort som litet, livsförändrande som obetydligt, lätt som svårt. Jag hjälper och vägleder dig längs hela resan!

Kan vem som helst träna OCR?


Spontana svaret är JA!


Inom OCR så bryr vi oss inte om vart du börjar din resa, erfaren eller oerfaren spelar ingen roll. OCR handlar om kamratanda och gemenskap och vi är bara glada att ha dig bland oss!

Prestation är absolut en stor del av sporten men inget krav för att träna eller tävla under vår flagga! 


Så oavsett vem du är och vilken erfarenhet du har av OCR så finns det en plats för dig hos oss. Välkommen att höra av dig så du får chans att prova på en av de roligaste sporterna som finns!